середу, 15 листопада 2017 р.

Екскурсія до центру зайнятості. Організатор - Пушкарьова Ольга Миколаївна



«Краще один раз побачити, ніж сто разів почути. Саме тому я вирішила, з учнями провести урок в стінах центру зайнятості!»
 Екскурсії відбувались під час уроку з ділової активності та основ підприємницької діяльності, з метою ознайомлення з послугами, що надає служба зайнятості, перспектив розвитку ринку праці, потреб підприємств, організацій і установ у кваліфікованих кадрах, зокрема спеціалістах робітничих професій, вимоги до професій, можливості професійного зростання і самовдосконалення в процесі трудової діяльності та подальшого працевлаштування.
Заступник начальника відділу активної підтримки безробітних Маслова-Брукер Тетяна Олександрівна провела для гостей цікаву екскурсію, зупиняючись біля кожного сектора з роз’ясненням, для чого він призначений, навчила учнів користуватись пошуком роботи через електронний консультант. Також ознайомила з такими ноу-хау як: відіорезюме, веб знайомство з роботодавцями та перегляд цікавих короткометражних повчальних мультсеріалів «Пошук роботи».
« - Як викладач, я задоволена отриманим результатом, адже учні не тільки ознайомились з центром зайнятості, але й встигли приглядіти для себе вільні вакансії та обмінятись контактами з працівниками центру!»


Немає коментарів:

Дописати коментар